Slideshow shadow
Videreutdanningen er et samarbeid mellom RKBU Nord, RKBU Midt og RKBU Vest

DUÅs foreldreveiledning 3-12 år er nå universitetsutdanning ved UiT

Neste kull av videreutdanningen starter januar 2019, går over tre semestre og gir 30 studiepoeng. Søknadsfrist er høst 2018 (dato kommer senere)

I første omgang er det DUÅs foreldreveiledningsprogram 3 - 6 år og 6 - 12 år som har blitt universitetsutdanning og har erstattet tidligere opplæring innen de to foreldreveiledningsprogrammene. Utdanningen gjennomføres desentralisert på samme måte som tidligere. Det vil si at bare deler av utdanningen foregår fysisk i UiT sine lokaler. Opplæring i øvrige DUÅ-programmer fortsetter foreløpig på samme måte som tidligere.

De siste årene har vi jobbet aktivt for å gjøre DUÅ-opplæringen poenggivende innen universitetssystemet. Blant annet har det vært et nært samarbeid med University of Manchester , UK og ©The Incredible Years®, USA for å utvikle et utdanningstilbudet.

Mer informasjon vil bli offentliggjort både på DUÅs- og UiTs hjemmeside, DUÅs Facebookside og øvrige offentlige kanaler i løpet av de kommende ukene

Spørsmål angående utdanningen kan rettes til DUÅs implementeringskontor ved UiT

Velkommen til fagligsamling i Tromsø i februar 2017

Sola er nå tilbake i Tromsø etter mørketida, og vi inviterer til tre dager med interessante forelesninger ved UiT Norges arktiske universitetet. Du kan delta på en, fire eller alle forelesningene. Mer info og påmelding finner du her