Veiledning i DUÅs Dinosaurskoleprogram for klasserom, SFO og barnehage med mentor Oddbjørn Løndal

Laster kart ....

Dato/Tid
26/04/2018
kl. 09:00 - 15:00

RKBU Vest, Nygårdsgaten 112/114, 5008 Bergen

Kategori

Veiledning for gruppeledere i DUÅs Dinosaurskoleprogram for klasserom, SFO og barnehage med mentor Oddbjørn Løndal.

Veiledningens tidspunkt kl. 09:00-15:00. Frist for påmelding er 6. april 2018.

Det er mulig å kjøpe lunsj i kantinen på RKBU Vest. NB; kun betalingskort!

NB! For å kunne melde deg på må du være registrert bruker og innlogget på DUÅs hjemmeside. Trykk «Registrer deg» (under) for å bli registrert bruker. Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på via påmeldingsportalen. Da hentes navn, arbeidsplass, e-postadresse, etc. direkte til påmeldingslisten og du trenger bare å skrive inn navnet ditt i ruten under; – før du bekrefter ved å trykke «Send inn påmeldingen».

I løpet av få dager får du en bekreftelse via E-postadressen din om registrert påmelding. (Vår automatiske svartjeneste er dessverre ute av drift p.t., men vi jobber med å ordne dette.)

Du må registrere deg eller logge deg inn før du kan melde deg på kurs/workshop.

Er du ny bruker, lag brukernavn og passord, trykk Registrer og fyll inn informasjon merket* og meld deg på.

Er du tidligere registrert, fyll inn brukernavn og passord, trykk Logg inn og meld deg på. Med vennlig hilsen De Utrolige Årene, RKBU Nord, UiT - Norges arktiske universitet, tlf: 77 6458 72 eller 77 64 58 68, E-post: kontakt@deutroligearene.no

Bokmerk permalenken.