Velkommen til DUÅs teorisamling i Tromsø 6. – 8. februar 2018

kl. 09:15 - 16:00

Norges arktiske universitet

Kategori

Dette er en obligatorisk samlig for studenter på DUÅs videreutdanning i foreldreveiledning 3-12 år. Samlingen er også åpen for alle gruppeledere som benytter programmer fra DUÅ og for ledere i enheter og kommuner som benytter tiltak fra DUÅs programserie.  Mandag 5 februar blir et halv dags møte der studentene kan møte fagansvarlig og studiekonsulent. Se Fronter for mer informasjon om mandag 5 februar.

Ingen deltakeravgift

Frist for påmelding er 1. februar 2018.

Program/ timeplan finner du her

Bekreftelse på registrert påmelding kommer via din registrerte e-postadresse i løpet av få dager.

NB! For å kunne melde deg på må du være registrert bruker og innlogget på DUÅs hjemmeside. Trykk «Registrer deg» (under) hvis du ikke er registrert bruker ennå. Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på via påmeldingsportalen. Da hentes navnet, arbeidsplass, e-postadresse, etc. direkte til påmeldingslisten og du trenger bare å skrive inn navnet ditt i ruten under; før du bekrefter ved å trykke «Send inn påmeldingen».

Du må registrere deg eller logge deg inn før du kan melde deg på kurs/workshop.

Er du ny bruker, lag brukernavn og passord, trykk Registrer og fyll inn informasjon merket* og meld deg på.

Er du tidligere registrert, fyll inn brukernavn og passord, trykk Logg inn og meld deg på. Med vennlig hilsen De Utrolige Årene, RKBU Nord, UiT - Norges arktiske universitet, tlf: 77 6458 72 eller 77 64 58 68, E-post: kontakt@deutroligearene.no

Bokmerk permalenken.