Klikk på arrangementene i kalenderen for mer informasjon og mulighet for påmelding til workshops, opplæringer, veiledninger og andre DUÅ-arrangement.

For å få tilgang til påmelding og nettbasert DUÅ-materiell, må du ha regisrert brukerprofil på De Utrolige Årenes (DUÅs) hjemmeside og være innlogget med brukernavn og passord.

Hvis du ikke er registrert bruker av DUÅs hjemmeside så kan du gjøre det her:

Kommende workshops

Se arrangementer i kurskalenderen

På grunn av covid-19, arrangerers det ingen workshops innen DUÅs barnegrupper; Dinosaurskolen vårhalvåret 2021. Planen er å sette opp nye workshops i Region Vest og Region Midt i løpet av september/oktober 2021. Målgruppen vil hovedsaklig være ansatte i enheter som allerede tilbyr Dinosaurskole i dag. Mer informasjon og mulighet for påmelding legges ut i løpet av mai 2021.

Workshops i andre DUÅ-programmer er også under planlegging og vil bli publisert så snart tidspunkt er fastsatt.