Ny workshop/gruppelederopplæring i DUÅs Skole- barnehageprogram planlegges arrangert i uke 13 2022 (28. mars - 1. april), dette med forbehold om nok antall interesserte deltakere. Dersom din kommune/arbeidsted ønsker opplæring i programmet ta kontakt med DUÅ-rådgiver Lise Varhaug ved RKBU Nord, UiT.

Klikk på arrangementene i kalenderen for mer informasjon og mulighet for påmelding til workshops, opplæringer, veiledninger og andre DUÅ-arrangement.

For å kunne melde seg på gruppelederopplæring i DUÅ må det foreligge en implementeringsavtale mellom fagpersonens arbeidssted/organisasjonen (f.eks. kommune eller BUP) og DUÅ, les mer på om implementering av DUÅ i organisasjon her.

For å få tilgang til påmelding og nettbasert DUÅ-materiell, må du være innlogget med din brukerprofil. Har du ikke brukerprofil? Opprett brukerprofil her.