04.- 06. april 2022 arrangeres workshop/gruppelederopplæring i DUÅs Skole- og barnehageprogram.

29. april 2022: I forbindelse med Barne- og ungekongressen og DUÅs fagdag i Bergen i uke 17 (26. - 28.april), er det satt opp veiledninger og supplerende opplæring i mange av DUÅ-programmene fredag 29. april.

Klikk på arrangementene i kalenderen for mer informasjon og mulighet for påmelding til workshops, opplæringer, veiledninger og andre DUÅ-arrangement.

For å kunne melde seg på gruppelederopplæring i DUÅ må det foreligge en implementeringsavtale mellom fagpersonens arbeidssted/organisasjonen (f.eks. kommune eller BUP) og DUÅ, les mer på om implementering av DUÅ i organisasjon her.

For å få tilgang til påmelding og nettbasert DUÅ-materiell, må du være innlogget med din brukerprofil. Har du ikke brukerprofil? Opprett brukerprofil her.