26. april 2023: DUÅs fagdag 2023 Sted: Scandic Bergen City, Bergen. Klikk på lenken foran for mer informasjon og påmelding.

27. april 2023: Veiledningsdag for de fleste av DUÅ-programmene dagen etter DUÅs fagdag. Sted: RKBU Vest, Bergen. Klikk på lenken foran for mer informasjon og påmelding både til veiledningene og/ eller fagdagen.

09.-11.mai 2023: Workshop/gruppelederopplæring i DUÅs Skole-og barnehageprogram. Klikk på lenken for mer informasjon og påmelding til workshop. Workshopen arrangeres ved UiT, Norges arktiske universitetet, Tromsø.

29.- 31. august 2023: Workshop/gruppelederopplæring i DUÅs Foreldreveiledningsprogram 3 - 6 år (Førskolealder) og DUÅs Foreldreveiledningsprogram 6 - 12 år (Skolealder). Workshopene arrangeres ved Regionsenter for barn og unges psykiske helse Øst og Sør (RBUP Øst og Sør). Deltakere på workshop blir en del av DUÅ Etterutdanning, som koordineres via UiT Norges Arktiske Universitet. Les mer om DUÅ etterutdanning her. 

Klikk på arrangementene i kalenderen for mer informasjon og mulighet for påmelding til workshops, opplæringer, veiledninger og andre DUÅ-arrangement.

For å kunne melde seg på gruppelederopplæring i DUÅ må det foreligge en implementeringsavtale mellom fagpersonens arbeidssted/organisasjonen (f.eks. kommune eller BUP) og DUÅ, les mer på om implementering av DUÅ i organisasjon her. 

Logg inn for å melde deg på

For å få tilgang til påmelding og nettbasert DUÅ-materiell, må du være innlogget med din brukerprofil. Har du ikke brukerprofil? Opprett brukerprofil her.

De Utrolige Årene logo.