Barn leker. Bilde: Unsplash

Workshop i DUÅ Dinosaurskole i smågruppe 4-8 år

Opplæring for å bli gruppeleder i DUÅs Dinosaurskole i smågruppe, barn 4 – 8 år. Smågruppeprogrammet benyttes i målrettet forebygging og i behandling av barn med atferds- og sosiale vansker. Les om Dinosaurskole i smågruppe.

Opplæringen kvalifiserer til å drive grupper i Dinosaurskole i smågruppe – enten som behandling i BUP eller som målrettet tiltak for barn i PPT, skole, barnehage, etc.

Dato: 29. september – 1. oktober
Tid: onsdag 29. september kl. 09.00 – 16.00 og torsdag 30. september og 1. oktober kl. 08.30 – 15.30
Sted:
RKBU Midt-Norge, Klostergata 46, Trondheim
Påmeldingsfrist: 15. september

Kursholder: Kari Walmsness, DUÅ-mentor, RKBU Midt-Norge, NTNU og Janne Evertsen, DUÅ-mentor, RKBU Nord, UiT.

Maks antall deltakere på workshopen: 20.

Kostnader i forbindelse med opplæring

Kostnader forbundet med opplæring, materiale og veiledning er dekket via årlige tilskudd fra Helsedirektoratet til de regionale kunnskapssentrene RKBU/RBUP.

Tjenestene må selv dekke reiser og opphold i forbindelse med opplæring og veiledning, samt driftsutgifter og tidsbruk til fagpersoner i tjenestene. Siden de regionale kunnskapssentrene er organisert noe ulikt, kan regionale forskjeller på kostnader forekomme.

Bekreftelse av påmelding og tildeling av plass på workshop

Bekreftelse på registrert påmelding kommer til din registrerte epostadresse i løpet av få dager. Før endelig tildeling av plass på workshopen vil DUÅs administrasjon ta kontakt for å forsikre seg om at påmeldte enhet og deltaker er kvalifisert og klare for oppstart av grupper.

For å starte Dinosaurskole i smågruppe forutsettes det at organisasjonen allerede har implementert og stabilisert ett av følgende programmer; Førskolealderprogrammet for foreldre, Skolealderprogrammet for foreldre eller DUÅs skole- og barnehageprogram og har inngått skriftlig implementeringsavtale med DUÅ-Norge, RKBU/RBUP angående Dinosaurskoleprogrammet.

Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på. Da hentes navn, arbeidsplass, epostadresse, etc. automatisk til påmeldingslisten – du trenger kun å skrive inn navnet ditt i påmeldingsskjemaet under og trykke «Send inn påmeldingen».

Du må være innlogget med din brukerprofil for å sende inn påmelding. Har du ikke brukerprofil? Opprett brukerprofil her.

Foreign participant?

A participation fee will be added for foreign participants. Inquiry from foreign participants please contact DUÅ-Norge at kontakt@deutroligearene.no or by phone +47 77 66 03 98.

Påmelding

Nettpåmelding er nå stengt på grunn av utløpt påmeldingsfrist. Kontakt DUÅs implementeringskontor for eventuelle forespørsler. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no