27.-29. august 24 arrangeres det workshop/gruppelederopplæring i Foreldreveiledningsprogrammet 3-12 år (Førskolealder 3-6 år og skolealder 6-12 år)
Deltakere kan melde seg på enten førskolealder workshop eller skolealder workshop. Klikk på lenken under for mer informasjon og mulighet for påmelding.

Klikk på lenke under for mer informasjon og mulighet for påmelding til workshops:

Workshop/gruppelederopplæring for foreldreveiledningsprogrammet for 3 - 6 år (Førskole)

Workshop/gruppelederopplæring for foreldreveiledningsprogrammet for 6 - 12 år (Skolealder)

Deltakere på workshop blir en del av etterutdanningen: Opplæring i foreldreveiledning rettet mot barn i alderen 3-12 år, les mer om etterutdanningen her.
Målgruppe: Ansatte i kommunale tjenester, ideelle organisasjoner eller spesialisthelsetjenesten som arbeider med barn, ungdom og foreldre/familier.
Søknadsfrist: 10. juni 24
Hvem kan melde seg på workshop/gruppelederopplæring? For å kunne melde seg på gruppelederopplæring i DUÅ må det foreligge en implementeringsavtale mellom fagpersonens arbeidssted/organisasjonen (f.eks. kommune eller BUP) og DUÅ, les mer på om implementering av DUÅ i organisasjon her. 
Ta kontakt med koordinator for etterutdanningen, Lise Varhaug, dersom det skulle være spørsmål. Mail: lise.varhaug@uit.no