Mentorveiledning i Foreldreprogrammet 3-12 år Trondheim

Velkommen til mentorveiledning i De Utrolige Årenes foreldreprogrammer og universalprogram.

Datoer for mentorveiledning høst 2023 er 23. oktober 2024

Veiledningene vil vare fra 09:00-15:00.

Dersom du er student på etterutdanningen, er det obligatorisk å delta på mentorveiledning. Er du student i første eller tredje semester er det obligatorisk å delta på en mentorveiledning, er du student i andre semester er det obligatorisk å delta på to mentorveiledninger.
Alle som driver med De Utrolige Årene forventes å delta på mentorveiledning en gang i semesteret.

Det er viktig at dere melder dere på, slik at vi vet hvor mange som kommer.

Trykk her for påmelding

Vi har butikk og kantiner i nærheten av Klostergata 46 dersom du ønsker å kjøpe deg lunsj.
Kaffe og te vil bli servert

Hvordan kommer seg til RKBU Klostergata 46.
Tog: Nærmeste stoppested til Øya Helsehus er Marienborg. Det tar rundt 10 minutter å gå fra Marienborg til RKBU Midts lokaler i Klostergata 46.
Buss: Nærmeste busstopp til Øya Helsehus er Studentersamfundet eller St. Olavs hospital. Se atb.no for informasjon om rutetider
Parkering: St. Olavs hospital/Øya har ikke de beste parkeringsmulighetene for dagsbesøk. Det er imidlertid en parkeringskjeller lokalisert i området – se kart over parkeringsplasser på Øya.

Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!