Det vil bli avholdt opplæring i DUÅs babyprogram ved RKBU Vest i Bergen onsdag 17. og torsdag 18. oktober 2018.

DUÅs babyprogram 

Monica Sture og Bjørn Brunborg vil være ansvarlig for denne opplæringen.

 

Dersom din organisasjon/arbeidsplass ikke har tilbudt babyprogrammet før, minner vi om at det må foreligge søknad (ta kontakt med oss på DUÅ-kontoret), og at minimum tre kommende gruppeledere må læres opp.

Påmeldingsfrist: 1. oktober 2018

NB! For å kunne melde deg på må du være registrert bruker og innlogget på DUÅs hjemmeside. Trykk «Registrer deg» (under) for å bli registrert bruker. Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på via påmeldingsportalen. Da hentes navnet, arbeidsplass, E-postadresse, etc. direkte til påmeldingslisten og du trenger bare å skrive inn navnet ditt i ruten under; før du bekrefter ved å trykke «Send inn påmeldingen».

Du vil da umiddelbart få en bekreftelse her på hjemmesiden. I løpet av noen få dager får du også en bekreftelse via din registrerte E-postadresse, samt utfyllende informasjon om workshopen.

Påmelding

Nettpåmelding er nå stengt på grunn av utløpt påmeldingsfrist. Kontakt DUÅs implementeringskontor for eventuelle forespørsler. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no