Opplæringen retter seg mot fagfolk som er gruppeledere i noen av de andre DUÅ-programmene; som Skole- og barnehageprogrammet eller imagesbarneprogrammene Dinosaurskolen, – eller helsesøstre som har lyst og interesse for å arbeide med et universelt foreldreveiledningskurs.

Mandag 30.11 fra kl.10 – 18, tirsdag 1.12 og onsdag 2.12 fra kl.09 – 16 begge dager.

Lunsj vil bli servert.

Påmeldingsfrist 15. 11. 2015

Workshopen er gratis for norske enheter som har underskrevet implementeringsavtale m/DUÅ-Norge, RKBU Nord, UiT. For eventuelle utenlandske deltakere tilkommer det en deltakeravgift. Forespørsel om eventuelle utenlandske deltakere; kontakt DUÅ-Norge på kontakt@deutroligearene.no eller på telefon +47 77 64 58 72 eller +47 77 64 58 68.

Før endelig tildeling av plasser på workshopene vil DUÅs administrasjon ta kontakt og forsikre seg om at hver påmeldt enhet og deltaker er kvalifiserte for deltakelse. Les mer om programmet (her).

NB! For å kunne melde deg på må du være registrert bruker og innlogget på DUÅs hjemmeside. Trykk «Registrer deg» (under) hvis du ikke er registrert bruker ennå. Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på via påmeldingsportalen. Da hentes navnet, arbeidsplass, E-postadresse, etc. direkte til påmeldingslisten og du trenger bare å skrive inn navnet ditt i ruten under; før du bekrefter ved å trykke «Send inn påmeldingen».

Du vil da umiddelbart få en bekreftelse her på hjemmesiden, samt bekreftelse via din registrerte E-postadresse.

Påmelding

Kurset er fulltegnet. Kontakt DUÅs implementeringskontor for eventuelle forespørsler. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no