Dagsworkshop for DUÅs barnegrupper (Dinosaurskole i klasserom, SFO og barnehage og Dinosaurskole i smågrupper): «Gode og vonde hemmeligheter, – tematisering av krenkelser, vold og overgrep». Workshopen gir kunnskap i å bruke supplerende materiell for dette temaet i Dinosaurskole i egen enhet.

Opptakskrav er gjennomført 3-dagers workshop i ett av DUÅs barneprogram (Dinosaurskole) og praktisk erfararing med bruk av programmet.

Hovedfokus i workshopen vil være å gi kunnskap om bruk av det supplerende materialet tilpasset tre gruppesamlinger, samt ferdighetstrening i hvordan benytte materialet i barnegruppene.

Leder for workshopen: Oddbjørn Løndal, RKBU Nord, UiT

Du må registrere deg eller logge deg inn før du kan melde deg på kurs/workshop.

Er du ny bruker, lag brukernavn og passord, trykk Registrer og fyll inn informasjon merket* og meld deg på.

Er du tidligere registrert, fyll inn brukernavn og passord, trykk Logg inn og meld deg på. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no