Veiledning for gruppeledere i DUÅs skole – og barnehage program med trainer Jamila Reid, mentor Hilde Mortensen og mentor i opplæring Elin Børve.

Veiledningens tidspunkt er kl. 09:00-15:00. Mentor Hilde Mortensen og mentor i opplæring Elin Børve vil være ansvarlige for veiledningen før lunsj og trainer Jamila Reid etter lunsj. Frist for påmelding er 18. april 2018.

Det er mulig å kjøpe lunsj i kantinen hos RKBU Vest. NB; kun kort!

NB! For å kunne melde deg på må du være registrert bruker og innlogget på DUÅs hjemmeside. Trykk «Registrer deg» (under) for å bli registrert bruker. Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på via påmeldingsportalen. Da hentes navn, arbeidsplass, e-postadresse, etc. direkte til påmeldingslisten og du trenger bare å skrive inn navnet ditt i ruten under; – før du bekrefter ved å trykke «Send inn påmeldingen».

I løpet av få dager får du en bekreftelse via E-postadressen din om registrert påmelding. (Vår automatiske svartjeneste er dessverre ute av drift p.t., men vi jobber med å ordne dette.)

 

Påmelding

Nettpåmelding er nå stengt på grunn av utløpt påmeldingsfrist. Kontakt DUÅs implementeringskontor for eventuelle forespørsler. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no