Vanskelig å laste siden? Last ned og bruk nettleseren Google Chrome

Opplæring for å bli gruppeleder innen DUÅs Dinosaurskole i smågruppe, barn 4 – 8 år. Smågruppeprogrammet benyttes i målrettet forebygging og i behandling av barn angående atferds- og sosiale vansker.

Opplæringen kvalifiserer for å drive grupper innen Dinosaurskole i smågruppe, – enten som behandling i BUP eller som målrett tiltak for barn i PPT, skole, barnehage, etc.

Sted: Porsgrunn. Kurslokale i kommunens lokaler. Dag 1 avholdes fra kl. 9.00 – kl. 16.00, dag 2 og 3 kl. 8.30 – 15.30.

NB! Legg merke til ulike tidspunkt fra dag til dag! 

Kursholder: Kari Walmsness, DUÅ-mentor, RKBU Midt-Norge, NTNU

Maks antall deltakere per workshop: 20

Anbefalt hotell: Hotell Vic Porsgrunn . Ellers finnes det hotell i Skien også , men da må det påregnes ekstra tid tid til transport.

Workshopen er gratis for norske enheter som har underskrevet implementeringsavtale m/DUÅ-Norge, RKBU Nord, UiT. For eventuelle utenlandske deltakere tilkommer det en deltakeravgift. Forespørsel om eventuelle utenlandske deltakere; kontakt DUÅ-Norge på kontakt@deutroligearene.no eller på telefon +47 77 64 58 68 eller +47 77 64 58 72.

Påmeldingsfrist: 20. april

For å starte Dinosaurskole i smågruppe forutsettes det at organisasjonen allerede har implementert og stabilisert ett av følgende programmer; Førskolealderprogrammet for foreldre, Skolealderprogrammet for foreldre eller DUÅs skole- og barnehageprogram, – og har inngått skriftlig implementeringsavtale med DUÅ-Norge, UiT angående Dinosaurskoleprogrammet. Les mer om programmet her:  Dinosaurskole i smågruppe

Workshopen er gratis for norske enheter som har underskrevet implementeringsavtale m/DUÅ-Norge, RKBU Nord, UiT. For eventuelle utenlandske deltakere tilkommer det en deltakeravgift. Kontakt DUÅ-Norge angående forespørsel om utenlandske deltakere: kontakt@deutroligearene.no

Før endelig tildeling av plasser på workshopen vil DUÅs administrasjon ta kontakt og forsikre seg om at hver påmeldt enhet og deltaker er kvalifiserte og klare for oppstart.

Søknadsskjema finnes her

NB! For å kunne melde deg på må du være registrert bruker og innlogget på DUÅs hjemmeside. Trykk «Registrer deg» (under) for å bli registrert bruker. Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på via påmeldingsportalen. Da hentes navnet, arbeidsplass, E-postadresse, etc. direkte til påmeldingslisten og du trenger bare å skrive inn navnet ditt i ruten under; før du bekrefter ved å trykke «Send inn påmeldingen».

Du vil da umiddelbart få en bekreftelse her på hjemmesiden, samt en bekreftelse via din registrerte E-postadresse.

Påmelding

Nettpåmelding er nå stengt på grunn av utløpt påmeldingsfrist. Kontakt DUÅs implementeringskontor for eventuelle forespørsler. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no