Opplæringen kvalifiserer for å starte Dino-grupper i hele skoleklasser (1.-2. klasse), SFO-grupper og hele barnehageavdelinger (3 – 6 år), eventuelt førskolegruppe med barn fra flere avdelinger.

Sted: Levanger rådhus, Nord-Trøndelag, Se kart og adresse

Tid: Mandag 12/6 kl. 10.00 – 17.00, torsdag 13/6 08.30 – 16.00 og fredag 14/6 kl. 8.30 – 15.00.

Kursholder: Oddbjørn Løndal, DUÅ-mentor og universitetslærer, RKBU-Nord, Universitetet i Tromsø

Maks antall deltakere: 20

Påmeldingsfrist: 15. mai 2013

Prioritet: deltakere som skal bruke programmet i grunnskole blir prioriterte i denne workshopen. Tilsvarende workshop blir arrangert i Verdal i mai, Fjell på Sotra i månedsskiftet mai/ juni og i Porsgrunn i medio juni 2013. I disse workshopene er deltakere fra skole og barnehage likestilte.

Før endelig tildeling av plasser på workshops vil DUÅs administrasjon ta kontakt og sikre seg at hver påmeldt enhet og deltaker er kvalifiserte og klare for oppstart.

Les mer om programmet her.

For å starte Dinosaurskole i kasserom, SFO og barnehage forutsettes det at organisasjonen allerede har implementert og innarbeidet DUÅs skole- og barnehageprogram og har inngått skriftelig implementeringsavtale med DUÅ-Norge (se link).

Påmelding

Nettpåmelding er nå stengt på grunn av utløpt påmeldingsfrist. Kontakt DUÅs implementeringskontor for eventuelle forespørsler. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no