Dato/Tid
20/10/2021 - 21/10/2021
kl. 09:00 - 16:00

Sted
RKBU Midt-Norge, Trondheim

Kategori


De Utrolige Årene inviterer til opplæring i DUÅs Babyprogram ved RKBU Midt-Norge i Trondheim 20. – 21. oktober 2021, begge dager kl.09.00 – 16.00.

DUÅs babyprogram 
Bjørn Brunborg vil være ansvarlig for denne opplæringen.

Les mer om programmet HER.

I første omgang inviteres kommuner som allerede har De Utrolige Årene godt implementert i sin kommune, og som har avtalt opplæring og implementering av babyprogrammet med De Utrolige Årene. Dersom din kommune ønsker å ta i bruk babyprogrammet, og ønsker å delta på opplæring, ber vi om at du tar kontakt med: Bjørn Brunborg (bjbr@norceresearch.no) eller Monica Sture (monica.sture@helse-bergen.no).
For ytterligere informasjon og evt inngåelse av avtale – klikk HER.
Minimum tre kommende gruppeledere må læres opp.

Påmeldingsfrist: 5. oktober 2021

Kostnader forbundet med opplæring, materiale og veiledning er dekket via årlige tilskudd fra Helsedirektoratet til de regionale kunnskapssentrene RKBU/RBUP. Tjenestene må selv dekke reiser og opphold i forbindelse med opplæring og veiledning, samt driftsutgifter og tidsbruk til fagpersoner i tjenestene. Siden de regionale kunnskapssentrene er organisert noe ulikt, vil regionale forskjeller på kostnader kunne forekomme. Sjekk med ditt nærmeste RKBU/RBUP i forhold til dette, kontaktinfo her.

NB! For å kunne melde deg på må du være registrert bruker og innlogget på DUÅs hjemmeside. Trykk «Registrer deg her» for å bli registrert bruker. Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på via påmeldingsportalen. Da hentes navnet, arbeidsplass, E-postadresse, etc. direkte til påmeldingslisten og du trenger bare å skrive inn navnet ditt i ruten under; før du bekrefter ved å trykke «Send inn påmeldingen».

I løpet av noen få dager får du en bekreftelse via din registrerte E-postadresse, samt utfyllende informasjon om workshopen.

Påmelding

Du må registrere deg eller logge deg inn før du kan melde deg på kurs/workshop.

Er du ny bruker, lag brukernavn og passord, trykk Registrer og fyll inn informasjon merket* og meld deg på.

Er du tidligere registrert, fyll inn brukernavn og passord, trykk Logg inn og meld deg på. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no