Far leser bok for baby. Bilde: Unsplash

Opplæring i DUÅ Babyprogram 0-1 år

I første omgang inviteres kommuner som allerede har De Utrolige Årene godt implementert i sin kommune, og som har avtalt opplæring og implementering av babyprogrammet. Les om babyprogrammet.

Dersom din kommune ønsker å ta i bruk babyprogrammet og ønsker å delta på opplæring, ber vi om at du tar kontakt med: Bjørn Brunborg (bjbr@norceresearch.no) eller Monica Sture (monica.sture@helse-bergen.no). Minimum tre kommende gruppeledere må læres opp.

Informasjon om implementering av DUÅ i din organisasjon.

Dato: 20. og 21. oktober
Tid: 09.00 – 16.00
Sted: RKBU Midt-Norge, Klostergata 46, Trondheim
Påmeldingsfrist: 5. oktober

Kursholder: Bjørn Brunborg

Kostnader i forbindelse med opplæring

Kostnader forbundet med opplæring, materiale og veiledning er dekket via årlige tilskudd fra Helsedirektoratet til de regionale kunnskapssentrene RKBU/RBUP.

Tjenestene må selv dekke reiser og opphold i forbindelse med opplæring og veiledning, samt driftsutgifter og tidsbruk til fagpersoner i tjenestene. Siden de regionale kunnskapssentrene er organisert noe ulikt, kan regionale forskjeller på kostnader forekomme.

Bekreftelse av påmelding og tildeling av plass på workshop

Bekreftelse på registrert påmelding kommer til din registrerte epostadresse i løpet av få dager. Før endelig tildeling av plass på workshopen vil DUÅs administrasjon ta kontakt for å forsikre seg om at påmeldte enhet og deltaker er kvalifisert og klare for oppstart av grupper.

Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på. Da hentes navn, arbeidsplass, epostadresse, etc. automatisk til påmeldingslisten – du trenger kun å skrive inn navnet ditt i påmeldingsskjemaet under og trykke «Send inn påmeldingen».

Du må være innlogget med din brukerprofil for å sende inn påmelding. Har du ikke brukerprofil? Opprett brukerprofil her.

Påmelding

Nettpåmelding er nå stengt på grunn av utløpt påmeldingsfrist. Kontakt DUÅs implementeringskontor for eventuelle forespørsler. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no