De Utrolige Årene inviterer til opplæring i DUÅs Babyprogram ved RKBU Vest i Bergen 6.  – 7. juni begge dager kl.09.00 – 16.00.

DUÅs babyprogram 
Monica Sture mentor i DUÅs babyprogram vil være ansvarlig for denne opplæringen.

Dato: 6. – 7. juni 2024.
Tid: Begge dager kl. 09.00 – 16.00
Sted: RKBU Vest, Nygårdsgaten 112/114, 5008 Bergen
Påmeldingsfrist: 24. mai 2024.

I første omgang inviteres kommuner som allerede har De Utrolige Årene godt implementert i sin kommune, og som har avtalt opplæring og implementering av babyprogrammet med De Utrolige Årene. 

For nye kommuner som ønsker å ta i bruk babyprogrammet, og ønsker å delta på opplæring, så må det foreligge en implementeringsavtale med De Utrolige Årenes (DUÅs) kontor ved enten RKBU Nord, RKBU Vest, RKBU Midt-Norge eller RBUP Øst og Sør før opptak. Les mer om implementering av De Utrolige årene her. 

Les mer om programmet HER

Kostnader i forbindelse med opplæring

Kostnader forbundet med opplæring, materiale og veiledning er dekket via årlige tilskudd fra Helsedirektoratet til de regionale kunnskaps sentrene RKBU/RBUP.

Tjenestene må selv dekke reiser og opphold i forbindelse med opplæring og veiledning, samt driftsutgifter og tidsbruk til fagpersoner i tjenestene. Siden de regionale kunnskapssentrene er organisert noe ulikt, kan regionale forskjeller på kostnader forekomme. Sjekk med ditt nærmeste RKBU/RBUP med tanke på dette.

Bekreftelse på registrert påmelding kommer til din registrerte epostadresse i løpet av få dager. Før endelig tildeling av plass på workshopen vil DUÅs administrasjon ta kontakt for å forsikre seg om at påmeldte enhet og deltaker er kvalifisert og klare for oppstart av grupper.

Du må være innlogget med din brukerprofil for å sende inn påmelding. Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på. For å melde seg på skriv inn navnet ditt i påmeldingsskjemaet under og trykk «Send inn påmeldingen».

Har du ikke brukerprofil? Opprett brukerprofil her.

Foreign participant?

A participation fee will be added for foreign participants. Inquiry from foreign participants please contact DUÅ-Norge at kontakt@deutroligearene.no or by phone +47 77 66 03 98

Påmelding

Du må registrere deg eller logge deg inn før du kan melde deg på kurs/workshop.

Er du ny bruker, lag brukernavn og passord, trykk Registrer og fyll inn informasjon merket* og meld deg på.

Er du tidligere registrert, fyll inn brukernavn og passord, trykk Logg inn og meld deg på. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no