Fire personer har workshop. Bilde: Pexels

Workshop i DUÅ-foreldreveiledning 6-12 år (Skolealder)

Opplæringen kvalifiserer til å drive grupper innen DUÅ-programmet for foreldre/familier med barn mellom 6 og 12 år med kjente risikofaktorer eller utviklede atferds- og/eller samspillsvansker. Les om programmet.

Opplæringen går som en 3-dagers workshop fra 06.- 08. september , og kvalifiserer til å drive foreldreveiledningsgrupper i DUÅ foreldreprogram 6 – 12 år.

Merk! Den 15. september arrangeres en halv dag med digital undervisning for alle som deltok på workshop, fra kl. 09.00-12.00.

Dato: 06. – 08. september 2022
Tid: 09.00 – 16.00
Sted: RKBU Midt-Norge, Klostergata 46, Trondheim
Påmeldingsfrist: 19. august 2022

Kursholder: Siri Gammelsæter, Trainer i Foreldreprogrammene (3-12 år)

Kostnader i forbindelse med opplæring

Kostnader forbundet med opplæring, materiale og veiledning er dekket via årlige tilskudd fra Helsedirektoratet til de regionale kunnskapssentrene RKBU/RBUP.

Tjenestene må selv dekke reiser og opphold i forbindelse med opplæring og veiledning, samt driftsutgifter og tidsbruk til fagpersoner i tjenestene. Siden de regionale kunnskapssentrene er organisert noe ulikt, kan regionale forskjeller på kostnader forekomme. Sjekk med ditt nærmeste RKBU/RBUP med tanke på dette.

Bekreftelse av påmelding og tildeling av plass på workshop

For å kunne delta på workshop du må ha fullført bachelorgrad eller tilsvarende med minimum 80 studiepoeng i helse-, sosial- psykologi- eller pedagogiske fag, samt ha en stillingstilknytning (minimum 50%) innenfor relevant tjeneste i kommunen eller spesialisthelsetjenesten. Det må også foreligge en implementeringsavtale med De Utrolige Årenes (DUÅs) kontor ved enten RKBU Nord, RKBU Vest, RKBU Midt-Norge eller RBUP Øst og Sør før opptak.

Bekreftelse på registrert påmelding kommer til din registrerte epostadresse i løpet av få dager. Før endelig tildeling av plass på workshopen vil DUÅs administrasjon ta kontakt for å forsikre seg om at påmeldte enhet og deltaker er kvalifisert og klare for oppstart av grupper.

Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på. Da hentes navn, arbeidsplass, epostadresse, etc. automatisk til påmeldingslisten – du trenger kun å skrive inn navnet ditt i påmeldingsskjemaet under og trykke «Send inn påmeldingen».

Du må være innlogget med din brukerprofil for å sende inn påmelding. Har du ikke brukerprofil? Opprett brukerprofil her.

Foreign participant?

A participation fee will be added for foreign participants. Inquiry from foreign participants please contact DUÅ-Norge at kontakt@deutroligearene.no or by phone +47 77 66 03 98.

Påmelding

Nettpåmelding er nå stengt på grunn av utløpt påmeldingsfrist. Kontakt DUÅs implementeringskontor for eventuelle forespørsler. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no