Gruppe med elever. Bilde: Unsplash

Opplæring som gruppeleder i DUÅs universalprogram 2-6 år; «Oppmerksomme og utviklingsstøttende foreldre».

Universalprogrammet er et universalforebyggende program for foreldre/familier med barn mellom 2 og 6 år der det ikke er kjente risikofaktorer eller atferdsproblemer.

Opplæringen kvalifiserer til å drive grupper innen Universalprogrammet.

Sted: Bergen, adressen vil bli kunngjort når den er klar.
Dato: 5. – 6. april 2022.
Klokkeslett: Begge dager kl. 09.00- 16.00.

Påmeldingsfrist: 23. mars 2022.

Kursholder: Siri Gammelsæter, DUÅ trainer, RKBU Midt-Norge, NTNU

Kostnader i forbindelse med opplæring

Kostnader forbundet med opplæring, materiale og veiledning er dekket via årlige tilskudd fra Helsedirektoratet til de regionale kunnskapssentrene RKBU/RBUP.

Tjenestene må selv dekke reiser og opphold i forbindelse med opplæring og veiledning, samt driftsutgifter og tidsbruk til fagpersoner i tjenestene. Siden de regionale kunnskapssentrene er organisert noe ulikt, kan regionale forskjeller på kostnader forekomme. Sjekk med ditt nærmeste RKBU/RBUP med tanke på dette.

Utenlandske deltakere / Foreign Participant?

Ved ledig kapasitet kan utenlandske deltakere tildeles plass på workshopen. For utenlandske deltakere vil det i tilfelle være en deltakeravgift. Aktuelle utenlandske deltakere kan kontakte DUÅs stab på kontakt@deutroligearene.no.

A participation fee will be added for foreign participants. Inquiry from foreign participants please contact DUÅ-Norge at kontakt@deutroligearene.no or by phone +47 77 66 03 98.

Kontakt

For utfyllende informasjon kan RKBU Vest v/Eva Schaathun kontaktes på e-post: evsc@norceresearch.no eller telefon: 56 10 72 76

Informasjon om påmelding

Før endelig tildeling av plasser på workshopen vil DUÅs administrasjon ta kontakt og forsikre seg om at hver påmeldt enhet og deltaker er kvalifiserte og klare for oppstart. Bekreftelse på registrert påmelding kommer via din registrerte e-postadresse i løpet av kort tid.

Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på. Du må være innlogget med din brukerprofil for å sende inn påmelding. Har du ikke brukerprofil? Opprett brukerprofil her.

For å melde seg på workshop, skriv inn navnet ditt i kommentarboksen under og trykk «Send inn påmeldingen».

Påmelding

Nettpåmelding er nå stengt på grunn av utløpt påmeldingsfrist. Kontakt DUÅs implementeringskontor for eventuelle forespørsler. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no