Opplæring som gruppeleder i DUÅs universalprogram 2-6 år; «Oppmerksomme og utviklingsstøttende foreldre».

Universalprogrammet er et universalforebyggende program for foreldre/familier med barn mellom 2 og 6 år der det ikke er kjente risikofaktorer eller atferdsproblemer.

Opplæringen kvalifiserer til å drive grupper innen Universalprogrammet.

Sted: Bergen, RKBU Vest, Nygårdsgaten 114 , 5008 Bergen
Dato: 11. februar kl. 10.00 – 16.00, 12. februar kl. 09.00 – 16.00 og 13. februar kl. 09.00 – 16.00
Påmeldingsfrist: 31. januar 2019

NB! Legg merke til ulike tidspunkt fra dag til dag.

Kursholder: Siri Gammelsæter, DUÅ trainer, RKBU Midt-Norge, NTNU

Workshopen er gratis for norske enheter som har underskrevet implementeringsavtale med DUÅ-Norge, RKBU Nord, UiT. For eventuelle utenlandske deltakere tilkommer det en deltakeravgift. Forespørsel om eventuelle utenlandske deltakere; kontakt DUÅ-Norge på kontakt@deutroligearene.no eller på telefon +47 56 10 72 76 eller +47 56 10 72 76

Før endelig tildeling av plasser på workshopen vil DUÅs administrasjon ta kontakt og forsikre seg om at hver påmeldt enhet og deltaker er kvalifiserte og klare for oppstart. Bekreftelse på registrert påmelding kommer via din registrerte e-postadresse i løpet av få dager.

NB! For å kunne melde deg på må du være registrert bruker og innlogget på DUÅs hjemmeside. Trykk «Registrer deg» (under) hvis du ikke er registrert bruker ennå. Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på via påmeldingsportalen. Da hentes navnet, arbeidsplass, e-postadresse, etc. direkte til påmeldingslisten og du trenger bare å skrive inn navnet ditt i ruten under; før du bekrefter ved å trykke «Send inn påmeldingen».

Påmelding

Nettpåmelding er nå stengt på grunn av utløpt påmeldingsfrist. Kontakt DUÅs implementeringskontor for eventuelle forespørsler. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no