Stoler i halvsirkel. Bilde: Unsplash

Workshop/gruppelederopplæring i DUÅ skole- og barnehageprogram

Workshop/gruppelederopplæring i skole- og barnehageprogrammet innebærer 3 dagers kurs (21 timer) som kvalifiserer gruppeleder til å gå i gang med opplæring i Skole- og barnehageprogrammet til ansatte i skoler, SFO/AKS og barnehager. Les mer om skole- og barnehageprogrammet her. 

Dato: 9.-11. mai 2023
Tid: 09.00 – 16.00
Sted: UiT, Norges arktiske universitetet, Tromsø. Rom: UB. 344 
Påmeldingsfrist: 18. april 2023

Kursholder: Hilde Mortensen, mentor i skole- og barnehageprogrammet.

Kostnader i forbindelse med opplæring

Kostnader forbundet med opplæring, materiale og veiledning er dekket via årlige tilskudd fra Helsedirektoratet til de regionale kunnskaps sentrene RKBU/RBUP.

Tjenestene må selv dekke reiser og opphold i forbindelse med opplæring og veiledning, samt driftsutgifter og tidsbruk til fagpersoner i tjenestene. Siden de regionale kunnskapssentrene er organisert noe ulikt, kan regionale forskjeller på kostnader forekomme. Sjekk med ditt nærmeste RKBU/RBUP med tanke på dette.

Påmelding og tildeling av plass på workshop

For å kunne delta på workshop du må ha fullført bachelorgrad eller tilsvarende med minimum 180 studiepoeng i helse-, sosial- psykologi- eller pedagogiske fag, samt ha en stillings tilknytning (minimum 50%) innenfor relevant tjeneste i kommunen eller spesialisthelsetjenesten. Det må også foreligge en implementeringsavtale med De Utrolige Årenes (DUÅs) kontor ved enten RKBU Nord, RKBU Vest, RKBU Midt-Norge eller RBUP Øst og Sør før opptak. Les mer om implementering av De Utrolige årene her. 

Bekreftelse på registrert påmelding kommer til din registrerte epostadresse i løpet av kort dager. Før endelig tildeling av plass på workshopen vil DUÅs administrasjon ta kontakt for å forsikre seg om at påmeldte enhet og deltaker er kvalifisert og klare for oppstart av grupper.

Du må være innlogget med din brukerprofil for å sende inn påmelding. Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på. For å melde seg på skriv inn navnet ditt i påmeldingsskjemaet under og trykk «Send inn påmeldingen».

Har du ikke brukerprofil? Opprett brukerprofil her.

Foreign participant?

A participation fee will be added for foreign participants. Inquiry from foreign participants please contact DUÅ-Norge at kontakt@deutroligearene.no or by phone +47 77 66 03 98.

Påmelding

Billetter

Du må registrere deg eller logge deg inn før du kan melde deg på kurs/workshop.

Er du ny bruker, lag brukernavn og passord, trykk Registrer og fyll inn informasjon merket* og meld deg på.

Er du tidligere registrert, fyll inn brukernavn og passord, trykk Logg inn og meld deg på. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no