Fargeblyanter. Bilde: Unsplash

Workshop i DUÅ Dinosaurskole i klasserom, SFO og barnehage

Opplæringen kvalifiserer for å drive grupper innen Dinosaurskole i hele barnehageavdelinger (3 – 6 år), førskolegruppe med barn fra flere avdelinger, hele skoleklasser (1.-2. klasse), og SFO-/AKS-grupper.
Les om Dinosaurskolen.

For å starte programmet Dinosaurskole i kasserom, SFO og barnehage forutsettes det at organisasjonen allerede har implementert og stabilisert DUÅs skole- og barnehageprogram, – og har inngått skriftlig implementeringsavtale med sitt  regionale kunnskapssenter angående Dinosaurskoleprogrammet. Les mer om implementering av De Utrolige årene her. 

Enheter fra Bergen-regionen prioriteres til denne workshopen, men andre kan også søke plass.

Dato: 28. – 30. mai 2024.
Tid: 28. mai kl. 09.30 – 16.30 og 29. og 30. mai kl. 09.00 – 16.00
Sted: RKBU Vest, Nygårdsgaten 112/114, 5008 Bergen
Påmeldingsfrist: 7. mai 2024.

Kursholdere: DUÅ-mentor og universitetslektor Oddbjørn Løndal, RKBU-Nord, UiT Norges arktiske universitet og rådgiver og mentor i opplæring Morten Haaland, RKBU Vest, NORCE

Maks antall deltakere per workshop: 25.

Kostnader i forbindelse med opplæring

Kostnader forbundet med opplæring, materiale og veiledning er dekket via årlige tilskudd fra Helsedirektoratet til de regionale kunnskapssentrene RKBU/RBUP.

Tjenestene må selv dekke reiser og opphold i forbindelse med opplæring og veiledning, samt driftsutgifter og tidsbruk til fagpersoner i tjenestene. Siden de regionale kunnskapssentrene er organisert noe ulikt, kan regionale forskjeller på kostnader forekomme. Sjekk med ditt nærmeste RKBU/RBUP med tanke på dette.

Bekreftelse av påmelding og tildeling av plass på workshop

Bekreftelse på registrert påmelding kommer til din registrerte epostadresse i løpet av få dager. Før endelig tildeling av plass på workshopen vil DUÅs administrasjon ta kontakt for å forsikre seg om at påmeldte enhet og deltaker er kvalifisert og klare for oppstart av grupper.

Vi ber om at det alltid er deltakeren selv som melder seg på. Da hentes navn, arbeidsplass, epostadresse, etc. automatisk til påmeldingslisten – du trenger kun å skrive inn navnet ditt i påmeldingsskjemaet under og trykke «Send inn påmeldingen».

Du må være innlogget med din brukerprofil for å sende inn påmelding. Har du ikke brukerprofil? Opprett brukerprofil her.

Utenlandske deltakere / Foreign Participant?

Ved ledig kapasitet kan utenlandske deltakere tildeles plass på workshopen. For utenlandske deltakere vil det i tilfelle være en deltakeravgift. Aktuelle utenlandske deltakere kan kontakte DUÅs stab på kontakt@deutroligearene.no.

A participation fee will be added for foreign participants. Inquiry from foreign participants please contact DUÅ-Norge at kontakt@deutroligearene.no or by phone +47 77 66 03 98.

Kontakt

For utfyllende informasjon kan RKBU Vest v/Eva Schaathun kontaktes på e-post: evsc@norceresearch.no eller telefon: 56 10 72 76

Påmelding

Nettpåmelding er nå stengt på grunn av utløpt påmeldingsfrist. Kontakt DUÅs implementeringskontor for eventuelle forespørsler. Med vennlig hilsen DUÅ Norge, RKBU/ RBUP, tlf: 77 66 03 98, e-post: kontakt@deutroligearene.no